Intrare Cursanti:   Parola:     Inregistrare Cursant Nou     Am uitat parola

Cum ne influenţează ceea ce mâncam

articol scris la data de 2008-10-30 08:45:25

« pagina anterioara

 Noi oamenii, ca sisteme bio - energetice, suntem înzestraţi cu memorii. Fiecare celulă a noastră are memorie. Expresia „memorie celulară” este destul de cunoscută.

Nu numai celulele umane au memorie, fiecare celulă este vie, are memorie. Ne hrănim cu celulele altor fiinţe, fie că sunt plante sau animale.                  

Şi celulele lor au memorie, care, fiind de natură energetică, păstrează informaţiile de pe tot parcursul vieţii.

Memoria eterică nu se distruge prin fierbere, coacere, la temperaturi înalte,  se pot pierde doar unele informaţii prin deconectarea din sistem.

Orice sistem viu, mă refer la în special la plante, preia programe de la alte sisteme cu care intră în contact, este influenţat informaţional.

O plantă crescută cu iubire va prelua programele de iubire şi energia ei ne va hrăni.

O plantă crescută în sistem comercial, „dopată” informaţional cu programe de dezvoltare excesivă, va prelua în memoriile ei acele programe. Odată transmise în memoriile celor care le consumă, programele vor putea fi preluate ca programe similare de creştere, de îngrăşare, vor afecta sistemul endocrin, metabolismul.

Aşadar, cu cât consumăm mai multe legume şi fructe programate pentru a creşte exagerat, cu atât riscul de a ne deregla metabolismul prin preluarea programelor induse plantelor, arbuştilor şi pomilor, este mai mare.

O fiinţa vie ce a fost creată de Divinitate are programe  arhetipale de creştere, programe ce imprimă un anumit ritm de dezvoltare, firesc, determinat de condiţiile naturale, din mediul plantei, al arbustului, pomului. Ea este de-programata de către dorinţele artificiale.

Fiecare plantă are programe Arhetipale ale caracteristicilor ei.

Programele de gust, de miros, de consistenta a pulpei, de grosimea pulpei, sunt modificate de chimicalele injectate în legume, de substanţele toxice absorbite prin frunze şi rădăcini.

Energiile toxice modifică tiparele de creştere şi de alcătuire a plantei ca şi specie. Specia se transformă în timp, preluând toate aceste perturbări.

Orice energie pe care o preluăm din exterior, prin alimente, pe care o mestecăm şi înghiţim, este asimilată în corpurile noastre energetice. Daca sistemul energetic funcţionează bine, energiile asimilate din hrană sunt în prealabil transformate, prelucrate, aduse la o vibraţie cât mai potrivită. Daca sistemul energetic nu funcţionează corect, sau este slab alimentat energetic, energiile ingerate nu vor fi prelucrate energetic şi procesate informaţional. În acest caz vom prelua informaţiile, programele, din alimente intr-un mod brut, aşa cum existau în acestea. Şi vom ingera şi energii toxice, din legumele pe care le consumăm.

Energiile toxice din legume sunt cele pe care acestea le preiau în mod direct, din substanţe chimice de creştere, administrate pentru coacere forţată, pentru schimbarea culorii.

Şi sunt energii toxice preluate în mod indirect, de la cei care le cultivă, le distribuie, le pregătesc pentru a fi consumate.

Atât energiile cât şi programele toxice deteriorează propria energie a legumei. Energiile toxice preluate de plantă sunt şi ele ingerate prin consumarea fructului.

Cu cât consumăm mai multe toxine, cu atât capacitatea bio-sistemului de prelucrare a lor scade, devenim mai sensibili şi mai vulnerabili, sănătatea se degradează.

Aşa că este esenţial, pentru sănătatea organismelor noastre şi pentru buna funcţionare a sistemelor noastre energetice, să ne hrănim cu alimente cât mai naturale, să devenim conştienţi de ceea ce mâncăm, de ce se întâmplă în organismul nostru, şi, de ce nu, unde forţăm Planeta să se îndrepte şi cât rău ne facem unii altora, şi nouă înşine, prin propria ignoranţă, ori neştiinţă, ori complicitate pasivă.« pagina anterioara