Intrare Cursanti:   Parola:     Inregistrare Cursant Nou     Am uitat parola

11.11

articol scris la data de 2008-11-11 11:11:11

« pagina anterioara

Numărul 11 corespunde trecerii Planetei într-o nouă etapă de evoluţie din Programul Divin.

Este numărul celei de-a unsprezecea Sefire ce se creează în această etapă, în care Planeta îşi dezvoltă încă un aspect dimensional.

Pe 11.11. se deschid portaluri energetice, ce aduc pe Pământ energia de întoarcere acasă. Deschiderea şirului de portaluri a început odată cu Convergenţa Armonică şi continuă până ce vor fi implementate toate Tiparele Ascensionale Evolutive în Matricea Grilă a Planetei.

În zilele de 11.11 energiile noi evolutive pătrund în structura cristalină a Pământului, în grila de Cristal,  implementând programe şi încărcând energetic Grila.

Prin conexiunile interioare pe care le avem sau care ni se creează, conexiuni ale corpurilor noastre de cristal cu Grila Pământului, accesăm informaţiile, primim energia evolutivă şi preluăm tiparele de ascensiune.

Tiparele ascensionale evolutive se activează şi în conştiinţa Planetei pământ, apoi şi în conştiinţele noastre, dacă sunt trezite şi integrate în Programul Divin de Evoluţie.

Este important de ştiut că atunci când se deschid, se activează, portalurile energetice, nu este suficient să ştim de existenţa lor, să fim conştienţi de această informaţie, este necesar să fim acordaţi pe anumite frecvenţe evolutive, iar corpurile şi structurile noastre energetice să poată suporta energiile transformatoare, şi să le integreze, dacă aceasta este în planul Sufletului, pentru Binele Suprem.

Pentru a înţelege mai bine ce fel de energii pătrund în structura Pământului prin portalurile deschise pe 11.11, vă invit să citiţi mai jos, sau să recitiţi, lecţia următoare, din cartea mea „Lecţii pentru Auto-vindecare”, apărută de curând la Alexiada Publishing.

 

 Lecţie despre Energia de întoarcere Acasă   

 Încearcă să pătrunzi cu Mintea la începutul tuturor lucrurilor. Înainte de prima emanaţie a lui Dumnezeu. Mintea ta conştientă va putea cu greu să reuşească acest lucru, pentru că atunci ea nu exista prin ea însăşi, exista în Mintea lui Dumnezeu. Poţi însă ajunge la Început cu acea parte din tine care este de esenţă Divină pură, Sinele tău Divin.  

Dumnezeu a proiectat în cea mai subtilă esenţă a ta energia Începutului. În adâncul fiinţei tale păstrezi amintirea Întregului şi sentimentul de Acasă. Ele te îndeamnă să renunţi la iluzia separării, să te cauţi pe tine însuţi adânc în interiorul tău, scoţând la lumină Adevărul şi Amintirea Sinelul tău.   

Adevărul îţi spune că toţi suntem Unul, dacă toţi ne regăsim pe noi înşine în aceeaşi Esenţă. Ne separă şi ne desparte însă întunericul din noi, carapacea ce învăluie şi izolează Sinele nostru.  

Amintirea profundă, de dincolo de amintiri, îţi spune  că timpul nu exista. Şi nici tu nu existai în afara ta şi în afara lui Dumnezeu. Până când Dumnezeu a vrut să se cunoască pe El însuşi prin tine, prin manifestările şi trăirile tale. Ai ales să participi la primul experiment al Divinităţii. 

Dumnezeu a rămas esenţa pură, Centrul, tu ai format împreună cu cei care au ales să se separe de Divinitate, Primul cerc. Energia din Cerc a evoluat altfel decât Energia Centrului, Divinitatea a experimentat prin entităţile desprinse existenţa în afară. La sfârşitul acelei etape, Divinitatea a emis Energie de întoarcere acasă, făcând să se contopească energia Centrului cu Energia Cercului. Unele dintre entităţi s-au întors în Centru, altele au rămas în Primul cerc creat de Dumnezeu, formând astfel primul nivel de evoluţie.  

Divinitatea s-a extins din nou, a creat al doilea cerc, în care au plecat entităţi din primul cerc pentru a experimenta alte modalităţi de cunoaştere, de definire a Divinităţii. Şi cum Primul cerc era deja aspirat în Divinitate prin contopirea energiilor, există din nou două cercuri concentrice. Cel interior conţine centrul şi este prima manifestare a Divinităţii. Al doilea cerc este a doua manifestare, al doilea nivel. Şi el a fost cuprins la sfârşitul acelui ciclu de Energia de întoarcere acasă. Energiile s-au contopit, creând  necesitatea apariţiei celui de-al treilea nivel.  

Ciclul de evoluţie a continuat. Pământul este cel de-al zecelea cerc extins de Divinitate. Şi ora întoarcerii acasă a sosit. Divinitatea emite spre noi  Energie de întoarcere acasă, făcând posibil să se contopească energia noastră cu energia Cercului „superior”, Cercul îngerilor. Însă Cercul în care ne aflăm este primul sub semnul legii alegerii, al liberului arbitru. Depinde de noi dacă primim sau nu Energia de întoarcere acasă. Alegerea fiecăruia este determinată de propriul nivel de conştienţă. Cei care aleg să se întoarcă vor trece dincolo de bariera ce separă cele două cercuri. Cei care aleg să rămână vor forma Cercul următor, continuând să experimenteze în alt plan, până la o altă emisie de Energie de întoarcere acasă.  

Entităţile din Cercul anterior, devenit acum Cercul care conţine Centrul, au venit să ne ajute. O parte din cei întrupaţi acum sunt şi ei entităţi din Primul Cerc, întrupate cu misiuni speciale, venite pentru a ajuta pe cât mai mulţi din al Doilea Cerc să primească Energia de întoarcere acasă.  

Dacă citeşti această lecţie conştient, nu din curiozitate, faci parte dintre cei care deja au primit în fiinţa lor Energia de întoarcere acasă. Nu înseamnă că ai şi ajuns Acasă. Drumul este altul pentru fiecare. Depinde de cât de mult ne-am întors, de cât am rătăcit. Însă suntem pe Drum şi, ce este cel mai important, nu suntem singuri.   

Energia de întoarcere acasă ne luminează drumul de întoarcere şi iubirea, acceptarea, înţelegerea ajutorul şi sprijinul Îngerilor ne însoţesc pe Drumul de Întoarcere Acasă, drumul spre noi înşine, spre Dumnezeu. « pagina anterioara