Intrare Cursanti:   Parola:     Inregistrare Cursant Nou     Am uitat parola

Relaţiile de cuplu din perspectiva reîncarnării

articol scris la data de 2008-09-15 17:18:21

« pagina anterioara

Privind cuplurile din perspectiva reîncarnării, fiecare relaţie are o semnificaţie proprie, un scop, nu este întâmplătoare.

Admiţând că venim de mai multe ori pe această Planetă, într-o succesiune de vieţi, ar trebui să privim şi relaţiile de cuplu ca fiind determinate de o serie de evenimente ce parcurge vieţile comune.

Nu numai fiecare individ are o multitudine vieţi, deci fiecare partener din cuplu are o multitudine de vieţi, ci şi relaţia însăşi a trecut prin mai multe etape.

Fiecare relaţie are propria ei karmă,  şi ar trebui privită separat de karma individuală.

Cuplul există pentru ca fiecare dintre parteneri să îl ajute pe celălalt, să îi şlefuiască aspecte ce nu sunt cizelate, să îl înveţe să se cunoască, să se descopere.

Când unul dintre parteneri priveşte în mod egoist relaţia, doar pentru binele personal, atunci relaţia însăşi, nu doar persoana, se încarcă din punct de vedere karmic.

În relaţii nu există vină, fiindcă nu poate exista un singur vinovat, doar consecinţele nedorite pot fi suportate de unul singur, în acea viaţă, responsabilitatea însă transcede şi pentru celălalt, în vieţile viitoare.

Bineînţeles că în plan fizic relaţia nu există fără ca cei doi parteneri să interacţioneze, dar în plan spiritual relaţia poate să existe, făcând salturi peste întrupări în care partenerii nu se întâlnesc, se poate desfăşura în alte planuri.

Dacă în această viaţă există un cuplu, atunci partenerii s-au întâlnit şi în alte vieţi, iar legăturile de iubire, ori de ataşamente, jurămintele, lecţiile neînvăţate, suferinţele comune, i-au făcut să se întâlnească şi acum.

Sau poate nu s-au mai întâlnit, au ales o experienţă nouă, în care funcţionează Relaţia prin karma ei.

Karma relaţiei rezonează cu aspecte similare, iar dacă doi parteneri de cuplu ce au fost împreună în alte vieţi, nu se întâlnesc, nu se recunosc sau refuză să-şi înveţe lecţiile împreună, tiparul relaţiei va acţiona, atrăgând pe altcineva, cu care fiecare dintre ei are şansa să rezolve propriile lui lecţii din vieţile trecute.« pagina anterioara