Intrare Cursanti:   Parola:     Inregistrare Cursant Nou     Am uitat parola

Grila Cristalină a Pământului şi Corpul de Cristal al Omului Nou

articol scris la data de 2008-09-21 22:40:14

« pagina anterioara

Prin trecerea în noua etapă de evoluţie, la intrarea în Era Vărsătorului, survin schimbări majore în structurile Pământului.

Energiile puternice, de trezire, ce vin din Centrul Universului nostru, din Soarele Central, prin Sirius si Soarele nostru, au activat Grila Cristalină a Pământului.

Este o reţea de cristale, foarte puternice, dispuse în puncte concentratoare de energie. Şi cum cristalele sunt depozitare de informaţii, prin această Grilă avem acces la tot ce Universul ne dezvăluie, la toate datele pe care suntem pregătiţi să le primim.

Cristalele şi reţeaua însăşi emit câmpuri de energie, energie de trezire, de re-amintire, de re-conectare.

Fluxul energetic şi informaţional este continuu.

În această nouă etapă, şi nouă, oamenilor, ni se re-creează şi activează Corpurile de Cristal.

Prin Cristalul din Inima Energetică se poate crea conexiunea dintre corpurile noastre de cristal şi Grila de Cristal a Pământului, putem avea acces la informaţii, pe care avem senzaţia că le primim intuitiv.

Prin cristalele din zona capului primim, din câmpul Grilei de Cristal, influxuri de energie ce ne trezesc conştiinţele, le dezvoltă pe noi nivele evolutive, fac posibilă creşterea potenţialului mental.

Copiii de Cristal se nasc cu Corpurile de Cristal complete, perfect conectate la Grila Cristalină a Pământului.

Adulţii îşi dezvoltă capacităţile treptat, iar entităţi superioare ne ajută să ne re-alcătuim Corpul de Cristal, pentru a evolua odată cu Planeta.« pagina anterioara