Intrare Cursanti:   Parola:     Inregistrare Cursant Nou     Am uitat parolaDespre mine, Alexiada

M-am născut într-o zi de august, 3, în 1969. După 6 luni şi jumătate de viaţă intra-uterină aveam 850 g şi 39 cm. O doctoriţă a vrut să mă arunce la coş. O moaşă sufletistă, împreună cu iubirea şi dorinţa mamei de a avea copii, m-au salvat.

Am luat în greutate ca în poveşti.

Apoi au urmat o copilărie, adolescenţă şi tinereţe obişnuite, în manieră posibilă atunci.

Până în 1993, când am avut un accident de maşină. Traumele nu au fost mari, dar recuperarea a durat. Când m-am internat să-mi scot tija din gamba stângă am început să simt prezenţa entităţilor de lumină. Cu timpul, am început să aud, apoi să văd entităţi, corpuri, aure.

Am pus pe hârtie, şi aşa a apărut prima carte, despre fluidele eterice. Urmată de a doua, în care am descris cristalele eterice.

Atunci am aflat şi care este numele meu spiritual, Alexiada. Nume ce l-am adoptat şi îl folosesc pentru a exprima acel aspect al meu care se manifestă Aici şi Acum, în lumea materială.

Şi am înţeles că am venit Aici şi Acum ca să particip la procesul de vindecare, prin materializarea informaţiei şi oferind instrumentele auto-vindecării.

O mică parte din aceste instrumente  am transcris-o în cea de-a treia carte „Lecţii pentru autovindecare”.

În 2002 am început să predau cursurile de Cunoaştere şi Refacere Arhetipală a Corpurilor Subtile. La început, prezentând doar informaţia, apoi lucrând sub o formă asemănătoare meditaţiilor, meditaţii pe care eu le numesc terapii de Dimensiunea a patra.

Informaţiile există în memoria mea, încă dinainte de viaţa aceasta, căci am lucrat pentru o lungă perioadă ca terapeut în Dimensiunea a patra.

Despre această experienţă, dinainte de viaţa de acum, scriu în cartea pe care o am în lucru, „Jurnalul unui terapeut astral”.

Fluxul informaţiilor pe care le accesez este continuu, căci, aşa cum spunea Herbert Spencer: „Cu cât cercul cunoaşterii se măreşte, cu atât contactul cu necunoscutul e mai mare.” Mă conving de asta permanent.

Fizic, am studiat matematica, sociologia şi psihologia, şi fiecare dintre ele m-au ajutat: prima, să privesc lucrurile în ansamblu şi să am rigoare, profunzime, dorinţa de adevăr, de exactitate, celelalte două să îmi accept şi recunosc latura umană, cu tot cu limitările ei, pentru a-i înţelege pe ceilalţi şi să relaţionez mai bine.

M-a ajutat şi familia mea, întâi mama, Alina Simina, urmând, în paralel cu mine, propria ei linie de cunoaştere ezoterică, pe care a făcut-o cunoscută în cărţile ei. Apoi soţul meu, care a privit activitatea mea ca pe ceva firesc, şi cei doi copii, fiecare cu lecţiile lor, profunde, nesfârşite, împlinitoare.

Aşa că azi, după 6 ani în care am întâlnit sute de oameni, încerc să mă menţin pe aceeaşi linie în relaţia cu cursanţii mei, să nu impun nimic, să nu pretind nimic, să nu condiţionez, să nu critic, să  nu  dezvălui aspecte ce trebuie vindecate fără să dau şi soluţia, să păstrez o relaţie de egalitate.

Fiindcă respect la mine şi la ceilalţi Autonomia, Libertatea, Individualitatea, Valoarea Autentică, Sentimentele Pure, Onestitatea, Inteligenţa.

Şi lista nu se opreşte aici.

Continui să mă minunez de frumuseţea şi profunzimea Omului, ca fiinţă energetică. Continui să aflu, să împărtăşesc.

Oamenii vin şi pleacă. Fiecare îşi ia cât îi trebuie de la cursurile mele, sau cât poate să asimileze, să înţeleagă.

M-am obişnuit şi mă bucur să mă întâlnesc cu oamenii necunoscuţi şi să reîntâlnesc cursanţi vechi, toţi dornici de cunoaştere, curioşi, implicaţi în transformarea lor evolutivă.